Om oss

Definitionen för vetenskap är organiserad kunskap.

Det ligger i människans natur att söka sig till det okända, till andra sidan krönet, runt nästa hörn. När vi avklarat ett område går vi vidare till nästa. När vi samlat all information om detta område fortsätter vi till ett annat. Människans törst efter kunskap tycks vara osläckbar. Just därför vill vi med den här bloggen tillfälligt släcka er törst, organisera och publicera kunskap till er på ett pedagogiskt sätt som gör det lätt för er att ta upp kunskapen, och göra den till er egen.

Vi är två elever från den naturvetenskapliga linjen på Kungsholmens gymnasium som under vårt tredje år ska göra ett projektarbete. Vi bestämde oss för att starta en vetenskaplig blogg, eftersom vi tycker att det finns ett behov av att läsa lättillgängliga, och framför allt, intressanta artiklar om naturvetenskapliga upptäckter. Vi kommer skriva inlägg i teman om 2-3 veckor. Vilka teman det blir får ni se! Så varför inte ta fem minuter av din tid (som förmodligen annars gått åt till att surfa på facebook) och läs en av våra spännande artiklar, sen kan du återgå till ditt facebook-surfande, fast med lite mer kunskap. Och kunskap är ju som vi alla vet; makt.

Det finns två sätt att enkelt få reda på när någonting nytt publiceras, antingen  klickar ni på knappen till vänster där det står “Den här knappen!” då får ni ett mail, eller så blir ni medlem i gruppen “Projektarbete pedagogeeks!!” på facebook då får ni reda på det den vägen.

Klicka här för att komma till facebook-gruppen: http://www.facebook.com/group.php?gid=117397054984199

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s